El projecte STEAM-H – Millorar l’experiència d’aprenentatge STEM a l’etapa de primària mitjançant un enfocament multidisciplinari basat en STEAM té com a objectiu ajudar els  i les mestres a entendre el potencial d’utilitzar un enfocament STEAM i organitzar i implementar activitats STEAM als centres de  primària per millorar les experiències d’aprenentatge de l’alumnat i la capacitat dels mestres per lliurar-los eficaçment.

La bretxa de competències STEM als països europeus de l’EMEA en comparació amb altres regions de tot el món s’està ampliant a Àsia, per exemple, els estudiants STEM poden representar fins al 20% de la població estudiantil, mentre que a Europa aquest percentatge només ronda el 2%.

Aquesta bretxa està lluny de ser superada, tenint en compte el baix nivell de compromís dels estudiants de la UE i els seus resultats en STEM.

L’enfocament d’aprenentatge STEAM ofereix una oportunitat real per atendre aquestes necessitats. Té com a objectiu involucrar els estudiants en un context d’aprenentatge multi i interdisciplinari, trencant barreres que tradicionalment existien entre diferents classes i assignatures, i ofereix als estudiants oportunitats per establir noves connexions.

El projecte STEAM-H busca generar un impacte particular per als mestres / educadors de primària (grup objectiu primari) i estudiants de primària, particularment l’alumnat potencialment desvinculats o desfavorits, i estudiants amb baix rendiment STEM (beneficiaris finals) mitjançant la creació de materials originals , activitats i mòduls de formació per donar suport a la implementació d’activitats STEAM.

STEAM-H és un projecte Erasmus+ KA201 – Strategic Partnerships per a Educació escolar,  nº 2019-1-IT02-KA201-062224

 

 
 

4 PAÏSOS

ITÀLIA, ALEMANYA, IRLANDA, ESPANYA

 

8 SOCIS

experts en steam, centres de primària, fablabs i organització de formació

 

RESULTATS

materials de suport per a professorat de primària no expert per implantar activitats steam amb estudiants

 

IMPACTE

foment de l’educació inclusiva per a alumnat de primària

 

ELS SOCIS

 


 
 


 
 


 
 


 
 


 


 


 


 
 

EL CONSORCI

 


 
 


 
 


 
 


 


 


 
 

ELS SOCIS DE SUPORT

 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 


 
 
 

Please, follow & support us

 

info@steamh.eu

Follow us on the web

#steam_h